Vepřové závitky v římském hrnci
autor receptu: ADMIN Recepty
Ingredience
Vepřové maso | 4 plátky |
Paprikové klobásy | 2 ks |
Nakládané okurky | 2 ks |
Cibule | 1 ks |
Hořčice | |
Sůl | |
Pepř mletý | |
Brambory | 1 kg |
Česnek | 5 stroužek |
Mletá paprika | |
Petrželka | 1 lžíce |
Tatra | 1 |
Postup:
Plátky masa naklepeme, osolíme, popepříme, potřeme hořčicí, přidáme cibuli nakrájenou na kolečka, půlku klobásy a nakrájenou okurku.
Zavineme spíchneme párátky. Do hrnce dáme na kousky nakrájené brambory, osolíme, přidáme na plátky nakrájený česnek, petrželku. Promícháme a posypeme mletou paprikou. Na vrch dáme závitky, zalijeme Tatrou a dáme do trouby péct. Pečeme asi na 200 °C asi 1,5 hodiny.
Komentáře
Přidat komentář